20 de nov. 2010

NATIVOS TIROLINA

Aquest destí que proposem és més aviat per a nens de primària, ja que es tracta d'activitats d'aventura com la tirolina, escalada i passos tirolesos.
Es troba a Villena, i ens ofereixen la següent descripció: si vols gaudir d'una jornada completa, en Nativos Tirolina t'oferim diverses activitats amb les quals gaudir de diverses tirolines, escalada i passos tirolesos. Realitzem diverses tirolines amb diferents nivells i grandàries, de manera que tot el món quede satisfet; els més valents podran lliscar-se a tota velocitat per increïbles pendents, i aquells que no busquen tanta emoció podran gaudir d'una tirolina de menor inclinació i longitud. Totes elles inclouen tècnics titulats i monitors que s'encarregaran de muntar i desmuntar l'activitat i de proporcionar les explicacions bàsiques per al seu desenvolupament. S'inclouen entenimentades, cascos, arneses i tot el material tècnic necessari.
Contacta amb Nativos Tirolina para conèixer les diferents tirolinas que realitzen, i les èpoques de cadascuna, ja que no totes es realitzen en les mateixes dades, a causa de les diferents condicions. Resoldran tots els teus dubtes i t'ajudan a preparar aquesta activitat amb la qual tant temps duus somiant. 
No dubtes més, t'estan esperant. 
Més informació açí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada